Bonobo WPC teraszburkolat
TERMÉKEINK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ ÁRAJÁNLATKÉRÉS ÁRLISTA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FOTÓGALÉRIA KAPCSOLAT
Betűméret Betűméret csökkentés Betűméret növelés

WPC teraszburkolat

Bonobo burkolatok féláron!

Kifutó Bonobo Trend Line teraszburkolataink és (22x146x5700 mm) 50%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a készlet erejéig, azaz pl. a Bonobo Trend Line járófelületet 17 990 Ft/szál helyett 8995 Ft/szál áron tudja megvásárolni. Zsenge vadgesztenye kifutó színünk, így minden fal- és teraszburkolatra, valamint kiegészítőre is 50% kedvezményt adunk. Jöjjön el budai bemutatótermünkbe és tekintse meg mintakertünket, ahol személyre szabott tanácsadással és akár burkolat kiosztási terv ingyenes készítésével segítjük álmai megvalósítását.
10 év garancia, akár több évtizedes élettartam, 0 Ft karbantartási költséggel.
Keresse fel bemutatótermünket vagy kérjen ajánlatot!

Mennyiségi kedvezmény!


Bonobo WPC termékeink 20 m2 feletti lekötés esetén 20+5% kedvezménnyel vásárolhatók meg a megrendelt teraszburkolatokat. A kedvezmény komplett rendszer (járófelület + párnafa + rögíztő klipsz) vásárlása esetén érvényes. 
Bővebb információt a kedvezmény igénybevételének feltételeiről és a készletállapotról elérhetőségeinken kaphat.
A kültéri burkolatok, legyenek azok teraszon vagy erkélyen, valamint kert- és tájépítésben, egyre közkedveltebbek. Ezen az oldalon cégünk a WPC teraszburkolatokkal foglalkozik. 


Bonobo WPC teraszburkolat


Bonobo WPC teraszburkolat, Trend Line

WPC teraszburkolat - Trend LineA Bonobo WPC teraszburkolat TrendLine típusú járófelülete 146x25x5700 mm-es. A járófelület egyik oldala mikro-, a másik makrobarázdált.

A WPC teraszburkolat járófelületek rögzítése két módon történhet:

Az egyik (javasolt) módszer, amikor rozsdamentes acélklipszek segtségével az alátétprofilokra rögzítjük a járófelületet. Ebben az esetben kizárólag a mikrobarázdált oldalával felfelé rakható le a burkolat.
A másik lehetőség, amikor a járófelületet átfúrjuk és rozsdamentes csavarokkal rögzítjük szintén alátétprofilhoz. Ennél a rögzítési módnál a teraszburkolat járófelülete bármelyik oldalával lerakható.

Bonobo WPC teraszburkolat színek

A Bonobo WPC teraszburkolat megmunkált részei (faerezetű és szálcsiszolt felületek) a burkolat színétől függően, átlagosan 10–20% közötti mértékben világosodnak, míg a megmunkálatlan, telepítéskor sötétebb részek (pl. hornyok, barázdák, a burkolat éle) felveszik a megmunkált részek világosodás utáni színét, így a végső, egységes színfelület a telepítést követő 1-2 hónap alatt alakul ki.
A képek bal alsó sarkában lévő szín az eredeti színt, a jobb felső sarokban lévő szín pedig a WPC teraszburkolat végső színét ábrázolja.

WPC teraszburkolat - barna WPC teraszburkolat - sárga
Umbra WPC teraszburkolat Mediterrán okker WPC teraszburkolat
WPC teraszburkolat - vörösesbarna
Avarvörös WPC teraszbrukolat

5 érv a Bonobo WPC teraszburkolat mellett

  • 570 cm-es hossz
A WPC teraszburkolat 570 cm-es szálakban érkezik. A hosszú szálaknak köszönhetően lényegesen kevesebb az eselék, mint pl. a 220 cm-es szálak esetében. 
  • Rozsdamentes acélklipsz a WPC teraszburkolat járófelületeinek rejtett rögzítéséhez
A Bonobo WPC teraszburkolat járófelületét rozsdamentes acélklipsz segítségével esztétikusan rögzíthetjük a teraszburkolat párnafáihoz, mely acélklipszek lényegesen tartósabbak, mint egyes műanyagklipszek vagy T-kapcsok.
  • Többféle, faerezetű szegélyek
A Bonobo WPC teraszburkolat szegélye a járófelülettel egyező faerezetű, az igényeknek, illetve a telepítési sajátosságoknak megfelelően többféle szegély szerepel kínálatunkban.
  • Vásárlási lehetőség közvetlenül az importőrtől, ezáltal kedvező ár
Cégünk közvetlenül a gyártótól vásárolja a WPC teraszburkolatot, ezért lehetőségünk van arra, hogy a piac legkedvezőbb ajánlatát biztosítsuk Önnek.
  • WPC teraszburkolat mellett fal- és oszlopburkolat valamint korlát-, kerítés- és pergolaelemek is rendelkezésre állnak
A vásárlói igényeknek megfelelően kínálatunkban szintén rejtett acélklipszes rögzítéssel ellátott fal- és oszlopburkolatok, valamint korlátok és kerítések, de akár pergolák építéséhez is használható elemek is helyet kaptak.


A Bonobo WPC teraszburkolat az 570-es szálaknak köszönhetően rendkívül gazdaságosan, kevés eselékkel hasznosítható. Az alábbi példákon szemléltetjük az anyagszükségletet egy 180 cm és egy 150 cm széles terasz burkolásához. Itt jól látható, hogy általában a piacon kapható 220 cm hosszú deckből 180 cm-es terasz szélesség esetén 120 cm az eselék, ami az összes felhasznált deck 18%-a, míg 570 cm hosszú deck esetén ez csupán 5%. Ugyanez 150 cm széles terasz burkolásakor 220 cm-es deckek esetén 32%, 570 cm-es deckeknél mindössze 21% hulladékot jelent.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Bonobo WPC teraszburkolat - szemléltető ábra

A WPC teraszburkolat 60% természetes bambuszrostporból, 30% polietilénből és 10% egyéb anyagból készül. A fa-műanyag teraszburkolathoz hasonlóan ez is környezetkímélő megoldás, továbbá rendkívül esztétikus és időtálló teraszburkolat típus. Kezelést és az általános tisztításon kívül gondozást nem igényel. A WPC teraszburkolat felülete minden esetben bordázott, ezért biztonságosan alkalmazható tóparti teraszokhoz, vagy akár medencék köré is.


A WPC teraszburkolat tulajdonságai


A kültéri teraszburkolat típusok között egyre elterjedtebb a bambusz-műanyag teraszburkolat. A bambusz-műanyag, vagy más néven WPC teraszbrukolat felülete rendkívül ellenálló, nem igényel olajozást, lazúrozást vagy egyéb felületkezelést. Ellenáll a penésznek, gombának, termeszeknek. A WPC teraszburkolat esetében umbra, mediterrán okker és avarvörös színek közül választhat. A teraszburkolat minden eleme teljes keresztmetszetében színezett.

Mint minden természetes alapanyagot tartalmazó felület, így a Bonobo teraszburkolat színe is változik a telepítést követően a napfény és további környezeti hatások eredményeképpen. A Bonobo teraszburkolat megmunkált részei (faerezetű és szálcsiszolt felületek) a burkolat színétől függően átlagosan 10-20%közötti mértékben világosonak, míg a megmunkálatlan, telepítéskor sötétebb részek (pl. hornyok, barázdák, a burkolat éle) felveszik a megmunkált részek világosodás utáni színét, így a végső, egységes színfelület a telepítést követő 1-2 hónap alatt alakul ki.

A WPC teraszburkolat egy új típusú kompozit (a hasznos tulajdonságokat kihasználva több összetevőből összeállított) anyag, mely bambusz por és egyéb kémiai adalékanyagok egyvelege. Természetes rost tartalma miatt a bambusz-műanyag teraszbrukolat nem csak magas szintű időjárásállóságáról, hanem könnyű megmunkálásáról is híres. A WPC teraszburkolat járófelületének víztartalma 0,4%. Alapanyagainak, a bambusz pornak és az újrahasznosított műanyagnak köszönhetően környezetkímélő. 

Egy komplett WPC teraszburkolat a következő elemeket tartalmazza:
  
WPC teraszburkolat - járófelület WPC teraszburkolat - párnafa WPC teraszburkolat - rögzítőegység WPC teraszburkolat - csavarok
WPC teraszbrukolat járófelület (146x25x5700 mm) WPC teraszburkolat alátét (50x30x5700 mm) WPC teraszburkolat klipsz Csavar a WPC teraszburkolat rögzítéséhez


 

Bonobo-teraszburkolat.com - Merre tovább?


Teraszburkolat fotógaléria

Bonobo WPC teraszburkolat barna színben   Bonobo WPC teraszburkolat barna színben   Bonobo WPC teraszburkolat   Bonobo WPC teraszburkolat
Teraszburkolat felhasználási tippek - Tavak
TavakA kerti tóval rendelkező szerencsés kerttulajdonosok hangulatos megoldásokat találhatnak a tó feldobására, pl.: egy bambusz-műanyag burkolatos kis híd nagyon feldobja a kerti idillt.
Teraszburkolat bemutatóterem
Cégünk WPC, bambusz-műanyag teraszburkolat forgalmazásával foglalkozik. Budapesti bemutatótermünkben megtekinthető minta teraszunkat.
Az oldal kulcsszavai
minőségi WPC teraszburkolat, kültéri teraszburkolat, kültéri WPC teraszburkolat, WPC teraszburkolat, teraszburkolat, olcsó WPC teraszburkolat
Bambusz-műanyag teraszburkolat - GYIK
Mennyi alátét profil szükséges négyzetméterenként?
 
Felület méretétől és formájától függően átlagosan, m2-enként 2,64 fm alátét profil szükséges.
Bankkártyás fizetés

Bambusz-műanyag teraszburkolat - bankkártyás fizetés
NYITÓOLDAL IMPRESSZUM LINKCSERE-PARTNEREINK OLDALTÉRKÉP
Bonobo-teraszburkolat.com: bambusz-műanyag WPC teraszburkolat, minőségi alapanyagokból, szaktanácsadással, előzetes árkalkulációval.