Kültéri teraszburkolat - Kapcsolat

BEMUTATÓTEREM

A New Materials Zrt teraszburkolat bemutatóterme az Otthonteremtők Házában működik, Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla út szomszédságában.

Otthonteremtők Háza

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon, fax: +36-1-445-2829
Web: www.otthonteremtokhaza.hu
Facebook: www.facebook.com/otthonteremtokhaza
Árajánlatkéréshez használja erre kialakított űrlapunkat vagy írjon e-mailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.
NYITVATARTÁS JÖN IDE...

Otthonteremtők Háza Ildikó utca 8.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Tömegközlekedéssel
  • 19-es, 49-es villamossal a Szent Gellért templom megállónál leszállva a Somogyi út, Fraknó utca, Ildikó utca útvonalon haladva néhány perc alatt elérheti irodánkat

  • A 7-es, 173-as busz Etele téri végállomásánál, a Kelenföldi pályaudvarnál leszállva a Somogyi út, Ozorai utca, Ildikó utca vonalon 5 perc séta alatt odaér irodánkhoz.

Gépkocsival
  • Bartók Béla út felől: A Bartók Béla út  végénél balra, a Somogyi útra kanyarodva az első keresztutcára balra fordulva elérheti a Fraknó utcát. Ezen haladva az első kereszteződésnél jobbra kanyarodva ráfordul az Ildikó utcára. Irodánkat balra a harmadik épületben találja.

  • Etele tér felől: A Somogyi úton a Bartók Béla út felé haladva az első lehetőségnél jobbra kanyarodva befordul az Ozorai utcába. Itt az első útkereszteződésnél balra fordulva ráfordul az Ildikó utcára. Irodánk jobb oldalon található.

Kelet-magyarországi Információs Iroda

Információs irodánkban előre egyeztetett időpontban szaktanácsadást és előzetes árkalkuláció készítését tudjuk biztosítani. Irodánk kialakítása miatt mintadarabok nem tekinthetők meg.
Cím: 3200 Gyöngyös, Egri út 2.
Telefon: (1) 445-2829
Előzetes időpont egyeztetés: (30) 399-2648

Teraszburkolat felhasználási tippek

>>Bővebben a Burkolatokról a ház körül

Merre tovább?

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe, ahol megtekintheti minta teraszunkat, melyre fa teraszburkolat került. Kézi mintáink közül kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő bambusz-műanyag teraszburkolatot. Kollégáink szaktanácsadással várják és megadott méretek alapján komplett árkalkulációt is készítenek Önnek.

Bambusz-műanyag teraszburkolat - GYIK

Bankkártyás fizetés!

Bankkártyás fizetés!

Garancia

Garancia

Szerződésben foglaltak szerint

Go to top