Impresszum

TECHNOLÓGIA

Ezen oldalakat Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz optimalizáltuk.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen. Internet oldalaink 1024x768 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

ÁLTALÁNOS JOGI INFORMÁCIÓK

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése az Act International Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. A bonobo-teraszburkolat.com oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az Act International Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A teraszburkolatok megrendelésére vonatkozó adatokat minden esetben az írásos megrendelőlap tartalmazza, e téren a weboldalon feltüntetett információk irányadóak, de nem jelentenek kötelezettséget Vállalkozóra nézve. Az Act International Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.
Személyes adatait, amelyekre az Act International Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az Act International Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.
Az Act International Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek.

ADATVÉDELEM

Látogatóinknak a rendelés folyamán személyes adatokat kell megadniuk (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése és vevőink azonosítása érdekében kérjük és tároljuk. Vevőszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Vásárlóink adatait kizárólag a kézbesítést végrehajtó kiszállító cég(ek) munkatársának adjuk át a kézbesítés lebonyolítása érdekében. Cégünk a birtokába jutott adatokat esetleges garanciális okok miatt megőrzi, azokat bizalmasan kezeli, és semmilyen formában nem adja azokat tovább arra jogosulatlan személyeknek.

CÉGINFORMÁCIÓK

Cégnév: New Materials Zrt.
Vezérigazgató: Mészáros Szilvia
Cégjegyzékszám: 01-10-048350
Adószám: 25147083-2-43
Bankszámlaszám: OTP Bank 11711003- 20006888

Felügyeleti szerveink:

Fõvárosi Fogyasztóvédelmi Felügyelõség

B.K.I.K. Békéltetõ Testülete

XI. Kerületi Önkormányzat Jegyzõje / Vállalkozási Csoport

Teraszburkolat felhasználási tippek

>>Bővebben a Burkolatokról a ház körül

Merre tovább?

Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe, ahol megtekintheti minta teraszunkat, melyre fa teraszburkolat került. Kézi mintáink közül kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő bambusz-műanyag teraszburkolatot. Kollégáink szaktanácsadással várják és megadott méretek alapján komplett árkalkulációt is készítenek Önnek.

Bambusz-műanyag teraszburkolat - GYIK

Bankkártyás fizetés!

Bankkártyás fizetés!

Garancia

Garancia

Szerződésben foglaltak szerint

Go to top